werkwijze van digitaliseren

hoe gaat het digitaliseren in z'n werk?


Als we tot overeenstemming zijn

gekomen en je je materiaal hebt aangeleverd gaan wij als volgt te werk;


Allereerst worden de foto's en/of dia's gescand en opgeslagen in een speciaal daarvoor aangemaakte map met jouw naam. In deze map staan ook onze afspraken en de toelichting opgeslagen. eventuele wensen met betrekking tot muziek onder de foto's/dia's staat beschreven of is tevens door jou aangeleverd. Dit kan op CD zijn of in enig ander door ons van jou ontvangen bestand. (via bijvoorbeeld wetransfer) Let op de rechtenclaims bij beschermde muziek.. Kijk voor rechtenvrije muziek op YouTube of  www.bensound.com

Als de foto's of dia's zijn gescand  dan worden zij uit veiligheidsoverwegingen vrijwel meteen retourgezonden aan de eigenaar.

STUDIO TRAVERSO beschikt dan immers over de scans (digitale bestanden) en heeft het originele materiaal niet meer nodig.

STUDIO TRAVERSO filmt ook jouw event, bedrijfspresentatie of interview pitch.

Ze doet dit in samenwerking met PitchWORKS. Vraag een offerte aan en verbaas je over de tarieven en de mogelijkheden. Een professionele drone kan ook worden ingezet om onvergetelijke beelden te maken.


info@pitchworks.eu of

bellen met +31 651 796 825
We spreken op deze page over foto's en dia's, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor vinyl grammofoonplaten, spoelenbanden, super 8 films of videobanden. De allereerste taak is het opslaan in digitale bestanden en het retourzenden van je  eigendom.


Als de bestanden op volgorde zijn gezet worden zij softwarematig gescreend. Kleuren  van foto's, dia's en of het geluid van plaat of cassette hersteld en dat wordt dan het nieuwe digitale basismateriaal.